Applegarth Place 2018-11-05T11:58:36+00:00

Project Description

Applegarth Place, Dorking

Open plan living area
Rear of site
The original front of property
The basement begins
Specialist basement tanking
Basement cinema
Basement and music room
Basement en-suite
Rear elevation complete
Bespoke borrowed light
Rear extension over basement
Front elevation complete
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Open plan living area
Rear of site
The original front of property
The basement begins
Specialist basement tanking
Basement cinema
Basement and music room
Basement en-suite
Rear elevation complete
Bespoke borrowed light
Rear extension over basement
Front elevation complete
Open plan living area
Slider

Extension and Alteration

Extension and alteration of large basement space to create an in-home cinema/entertainment space with an en-suite. Specialist tanking equipment was used to ensure a water proof build and natural light was added with a bespoke borrowed light solution to the basement.

This project entails significant extension and alteration work to the existing brick built property to create an exterior front porch and a rear extension over the basement allowing for open plan living area with extensive natural light, study, kitchen, utility and new bathrooms.

The project was completed with hard and soft landscaping in the garden.